نشست دور دوم ریاست عمومی اکمال تخصص در مورد روند آغاز برنامه فوق تخصص راه اندازی شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۰:۲۸
MOPH

نشست دور دوم ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، در مورد روند آغاز برنامه فوق تخصص در شفاخانه های تخصصی مرکز با اشتراک نماینده گان ادارات مختلف راه اندازی شد.

این نشست به سلسله نشست قبلی راه اندازی شد، که در آن فیصله شده بود تا اعضای جلسه به گروپ های مختلف تقسیم شده و به خاطر ایجاد دیپارتمنت‌های پلمونولوژی، آنکولوژی، کاردیولوژی، گستروانترولوژی، جراحی قلبی، نفرولوژی، همیتولوژی و ICU پروپوزل های خود را با ریاست اکمال تخصص شریک نمایند.

این کمیته ها که شامل، گستروانترولوژی، نفرولوژی، پلمونولوژی، نیرولوژی می‌شوند پروپوزل های خویش را به اعضای مجلس ارایه نمودند که از طرف اعضای مجلس بر ای پلان آینده مثبت ارزیابی شده و قرار است در نشست آینده این پروسه نهایی گردد.

قابل یاد آوری است که به اساس نیازمندی و مشکلات مردم افغانستان ایجاب می‌نماید که رشته های فوق تخصصی که تا اکنون در شفاخانه‌ها وجود ندارد به شکل تخصصی ایجاد گردند.

ریاست عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه،همواره تلاش نموده تا معیارات و استندرد های علمی را جهت غنامندی برنامه تخصص، ارتقاء سطح دانش داکتران جهت عرضه خدمات صحی و تخصصی برای هموطنان خویش در کشور عملی سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت لغمان، از فروشگاه های مواد غذایی و تأسیسات صحی در مرکز این ولایت نظارت نموده است

در جریان این نظارت، از ۳ فروشگاه مواد غذایی، ۵ لابراتوار، ۵ کلینیک، ۱۳ قصابی، ۹ نانوایی و ۴ سلمانی به‌گونه همه‌جانبه نظارت صورت گرفت که در نتیجه، مشکلات صحی و تخنیکی شناسایی و جهت اصلاح. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
Background image

برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی. . .

BACK TO NEWS