نشست آگاهی‌دهی عامه در باره تغذیه با شیر مادر از سوی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۳:۴۰
moph

در این نشست که محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، شماری از رئیسان مرکزی، نماینده‌گان نهادهای همکار بین‌المللی و رسانه‌ها اشتراک داشتند، محترم معین عرضه خدمات صحی گفت: که تغذیه با شیر مادر اساس یک جامعه سالم را تشکیل می‌دهد. وی افزود که شیر مادر به‌عنوان یک واکسین مهم و مؤثر، در جلوگیری از بیماری‌های ساری، اسهالات و سوءتغذیه و تقویت سیستم دفاعی بدن نقش اساسی دارد.

همچنان، محترم معین عرضه خدمات صحی گفت: که وزارت صحت‌عامه تلاش‌ها برای توسعه و تقویت برنامه‌های جلوگیری از بیماری‌های ساری و تغذیه عامه را سرعت بخشیده است تا صحت شهروندان حفظ و از بیماری‌ها جلوگیری شود.

از سوی‌هم، داکتر حیدرخان حیدر، رئیس عمومی وقايه و کنترول امراض، معلوماتی در باره فعالیت‌های این ریاست ارائه کرده و بر تقویت تدابیر وقایوی تأکید نمود. وی تغذیه با شیر مادر را برای حفظ صحت مادر و طفل مهم دانست.

علاوه بر آن، داکتر حکمت‌الله معصومی، رئیس تغذیه عامه، گفت که شیر مادر تنها غذا نیست، بلکه در حفظ صحت مادر و طفل و همچنان در رشد اقتصادی و رفاه جامعه نقش اساسی دارد.

در پایان این نشست، داکتر شرافت زمان، سخنگوی وزارت صحت‌عامه، اعلامیه این وزارت را نیز درباره تغذیه عامه برای اشتراک کننده گان ارایه کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS