نشستی به هدف رسیده‌گی به مشکلات موجود و انکشاف خدمات صحی در شفاخانه (احیای مجدد) معلولین و باز توانایی فزیکی آنان در ریاست طب معالجوی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۱
MOPH

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی، داکتر اسدالله عصمت رئیس شفاخانه ملی و تخصصی نیوروساینس شیخ زاید و مسوولان شفاخانه (احیای مجدد) فزیکی معلولین برگزار شد، در مورد حل مشکلات موجود این شفاخانه، بازنگری تشکیل و ارزیابی آن، ایجاد برنامه‌های آموزشی برای کارمندان صحی و تهیه تجهیزات مورد نیاز این مرکز بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به منظور تهیه به‌موقع و مؤثر تجهیزات مورد نیاز، یک کمیته ویژه تعیین شد تا روند تهیه تجهیزات را به‌گونه درست و در زمان معین آن به پیش ببرد.

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی ، بر ارزیابی اساسی مشکلات شفاخانه احیای مجدد فزیکی‌ معلولین و حل آن تأکید نمود و در این زمینه هدایات لازم  داد تا خدمات این شفاخانه به‌گونه مؤثر، معیاری و مطابق نیازهای مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۲
Background image

یک سمینار علمی آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در پوهنتون تخنیکی ولایت غزنی با اشتراک بیش از ۷۰۰ تن از محصلین برگزار شد

این سمینار از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه  تداوی ۵۰ بستر مواد مخدر ، ریاست  صحت‌عامه ولایت غزنی برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در ساختن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۴۰
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، در جریان سفر رسمی‌اش به ولایت ننگرهار از شفاخانه ولایتی این ولایت دیدار کرد

هدف از این دیدار، نظارت و ارزیابی خدمات صحی ارائه‌شده در این شفاخانه می‌باشد که در جریان آن، محترم معین عرضه خدمات صحی از بخش‌های مختلف شفاخانه از نزدیک بازدید نمود و به کارکنان صحی جهت. . .

BACK TO NEWS