وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
moph

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA) به امضا رسانید.

این قرارداد به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی شهروندان، برای مدت شش ماه به امضا رسیده است. بر اساس این قرارداد، از طریق ۶ مرکز صحی، ۱۰۸ هزار تن از باشنده‌گان این ولایت‌ها از خدمات صحی بهره‌مند خواهند شد و برای ۴۵ تن نیز در بخش صحت زمینهٔ کار فراهم می‌شود.

از سوی‌هم، مسئولان مؤسسه AKHSA نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت شش ماه، مطابق تمام معیارهای تعیین‌شده، تطبیق خواهند کرد و برای پاسخ‌گویی به نیازمندی‌های صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۸:۳۰
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره دهم

هرگاه داکتری از کارخانه های تولیدی، شرکت ها، عمده فروشی ها و دواخانه ها وارد کننده، فیصدی یا دیگر امتیازات اخذ کند، مطابق با احکام این قانون سزای تعزیری ذیل برایش داده می‌شود.

الف ـ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۵:۱۳
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشست آنلاین را با رئیسان صحت عامه ولایات زون غرب و جنوب‌غرب برگزار کرد

در این نشست که رئیسان صحت عامه ولایات بادغیس، ارزگان، هرات، هلمند، قندهار، نیمروز، غور و فراه به‌صورت آنلاین و شماری از رئیسان مرکزی وزارت و نماینده گان ریاست‌های مربوط به‌صورت حضوری. . .

BACK TO NEWS