محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در نخستین کنگره جراحان اعصاب افغانستان اشتراک کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۱۸
MOPH

این کنگره که به هدف رشد و توسعه بیشتر بخش جراحی اعصاب برگزار شده بود، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، تعدادی از رئیسان مرکزی این وزارت، اعضای انجمن جراحان اعصاب افغانستان، متخصصین بخش جراحی از مرکز و ولایات و کادرهای صحی داخلی و خارجی در آن اشتراک داشتند

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در جریان سخنرانی خود جراحی اعصاب را یکی از بخش‌های مهم سکتور صحی خواند و گفت: که وزارت صحت‌عامه در آینده نزدیک جهت ادامه تحصیل، تعدادی از کادرهای افغان را به کشورهای مختلف اعزام خواهد کرد

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه تأکید کرد، که جراحی اعصاب یک رشته تخصصی است که در افغانستان نیاز بیشتر به آن احساس می‌شود و این بخش باید بیشتر تقویت گردد. وی افزود که در این زمینه باید تحقیقات و پژوهش‌ها صورت گیرد، از تجارب بین‌المللی استفاده شود و روش‌های معاصر و پیشرفته‌ای که در جهان مُدرن به‌کار گرفته می‌شود، در افغانستان نیز زمینه تطبیق آن باید فراهم گردد.

از سوی‌هم، محترم وزیر صحت‌عامه از کادرهای صحی افغان مقیم خارج خواست که به کشور بازگردند و این کادرها با بازگشت به وطن، می‌توانند در شفاخانه‌های دولتی و خصوصی مصدر خدمت به هموطنان خود گردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

ایجاد کمیته ویژه جهت تنظیم فعالیت داکتران خارجی در مراکز صحی خصوصی از سوی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا

وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا به خاطر تنظیم حضور و فعالیت داکتران و کارمندان صحی خارجی در مراکز صحی خصوصی، کمیته‌ای با صلاحیتی را به رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی، موظف ساخته. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۸
Background image

نشست هماهنگی میان وزارت صحت‌عامه و موسسات تطبیق کننده به منظور بهبود و موثریت خدمات (VCT) برگزار شد

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر حیدرخان حیدر، رییس عمومی وقایه و کنترول امراض ساری، داکترعبدالرحمن شیرین دل، رئیس برنامه ملی کنترول. . .

BACK TO NEWS