محترم قاری عبدالولی صدیقی معين مالی و اداری وزارت صحت عامه، نشستی را با مسوولان و انجینران آمریت انجینری بایومدیکل این وزارت برگزار کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۵:۶
moph

در این نشست که مولوی محمد داوود منصوری، رئیس روابط بین‌الملل، هماهنگی و انسجام کمک‌ها و شیخ محمد سخی داد عرفان، رئیس اداری این وزارت نیز اشتراک داشتند، محترم معین مالی و اداری به مسوولان و انجینران آمریت انجینری بایومدیکل هدایات لازم را برای انجام منظم امور، تقویت هماهنگی مؤثر و توجه بیشتر به مسئولیت‌ها ارائه کرد.

وی تأکید نمود که در خرید و انتخاب وسایل و تجهیزات طبی، مشخصات تخنیکی باید با دقت کامل، بر اساس نظر مشترک و به‌ صورت واضیح و غیرپیچیده تدوین شود تا روند تدارکاتی تجهیزات به‌ سهولت اجرا شده و مشکلات مربوط به استفاده و ترمیم مجدد آن‌ها نیز برطرف گردد.

همچنان، محترم قاری عبدالولی صدیقی به مسوولان و انجینران آمریت انجینری بایومدیکل گفت که در زمینه نظارت بر تجهیزات طبی در شفاخانه‌ها و ترمیم دوباره وسایل خراب‌شده، تلاش‌های جدی و مؤثر انجام دهند و معلومات و گزارش‌های لازم را با وزارت شریک سازند تا آماده گی‌های لازم در این زمینه اتخاذ گردد.

وی افزود که تجهیزات طبی از ارزش بالایی برخوردار هستند و نباید با آن‌ها برخورد سطحی صورت گیرد، بلکه باید برای استفاده مجدد، به‌گونه مناسب ترمیم و آماده شوند.

در پایان این نشست، مسوولان و انجینران آمریت انجینری بایومدیکل مشکلات و پیشنهادهای خود را با محترم معین مالی و اداری در میان گذاشتند و وی اطمینان داد که به این موارد رسیده‌گی و توجه لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۵
Background image

با شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار، به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی مواد مصرفی و ادویه کمک شد

این کمک که از سوی شفاخانه علی‌آباد، مربوط وزارت تحصیلات عالی، صورت گرفت، با حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار و شماری دیگر از مسئولان، به مسئول فارمسی این شفاخانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۱
Background image

نظارت هیأت وزارت صحت‌عامه از شفاخانه امراض ساری و بخش‌های تخصصی در هرات

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و تفتیش وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت هرات، از شفاخانه ۱۰۰ بستری تداوی امراض ساری، بخش‌های توبرکلوز و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۲۸
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ تورید کنندهٔ ادویه و محصولات صحی، بدون اجازهٔ قبلی از راه های رسمی یا غیر رسمی به تورید و عرضهٔ ادویه و محصولات صحی به بازار اقدام کند، مطابق با احکام این قانون، سزای. . .

BACK TO NEWS