محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه، با مولوی نجیب الله رفیع والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ - ۱۰:۱
MOPH

در این دیدار دوطرف در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت دایکندی، اعمار مراکز صحی جدید و ارتقاء ظرفیت کارمندان  صحی در این ولایت بحث وتبادل نظر نمودند.

محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه، ارائه خدمات صحی به تمام شهروندان کشور و تقویت سیستم صحی را از اولویت های خود خوانده گفت: ما در دو سال گذشته در این راستا تلاش های چشمگیری داشتیم برعلاوه از اعمار مراکز صحی جدید در سایر ولایات، در ولایت دایکندی نیز مراکز صحی اعمار نمودیم که این روند ادامه دارد.

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه افزود، که ما در تلاش هستیم تا ظرفیت کارمندان صحی را در داخل کشور نیز افزایش دهیم و تعداد زیادی از این کارمندان را برای آموزش های معیاری طبی و ظرفیت سازی به کشورهای خارجی اعزام نمائیم که تلاش‌ها در این زمینه ادامه دارد.

از سوی‌هم والی دایکندی از پیشرفت های اخیر در سکتور صحی کشور و ایجاد مراکز صحی جدید از رهبری وزارت صحت عامه ابراز تشکر نموده و از تلاش‌های آنان به خاطر تقویت سیستم صحی کشور قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری نشست آنلاین برای بهبود خدمات صحی حجاج سال ۱۴۰۵

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان ولایتی ریاست‌های صحت‌عامه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات صحی برای حجاج سال ۱۴۰۵ برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۵
Background image

۳۳ قلم ادویه مختلف به منظور بهبود روند تداوی بیماران، به ریاست صحت عامه ولایت غزنی سپرده شد

این ادویه که قیمت مجموعی آن به (۹۶۲۵) دالر می‌رسد، از سوی دفتر ولایتی مؤسسه PU-AMI به ریاست صحت عامه غزنی تسلیم داده شد.

این ادویه در نتیجه تلاش‌های دوامدار، پیگیری و هماهنگی مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۳
Background image

به ارزش ۳۰۰ هزار افغانی، اداره یونیسیف دو میز عملیات به بخش نسایی و ولادی شفاخانه حوزوی ننگرهار کمک کرد

این میزها در حضور مولوی امین‌الله شریف رئیس صحت عامه ننگرهار به مسوولان شفاخانه حوزوی سپرده شد.

رئیس صحت عامه ننگرهار از همکاری‌های دوامدار اداره یونیسیف قدردانی نموده و ابراز امیدواری. . .

BACK TO NEWS