سه مرکز صحی اساسی و یک مرکز صحی فرعی در ولایت زابل دوباره فعال شده و خدمات صحی را برای مردم آغاز کرده اند

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۲ - ۱۴:۵۰
MOPH

سه مرکز صحی اساسی و یک مرکز صحی فرعی در مناطق دور افتاده ولسوالی های شمیلزو، ارغنداب، شاجوی و دایچوپان ولایت زابل دوباره فعال شده و خدمات صحی را برای مردم آغاز کرده اند.

در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود مولوی محب الله حماس معاون والی زابل، داکتر میرویس افغان رییس صحت‌عامه این ولایت و بعضی از مسوولان دیگر اشتراک داشتند.

در این مراسم  داکتر میرویس افغان رئیس صحت‌عامه زابل گفت: با فعال شدن دوباره این مراکز صحی به هزاران تن از باشنده گان این مناطق که پیش از این از خدمات صحی محروم بودند خدمات صحی ارائه می شود.

وی‌همچنان افزود: که (۱۴۵) قلم ادویه  و سایر تجهیزات لازم در اختیار این مراکز صحی قرار گرفت تا مردم از خدمات صحی برخوردار شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS