سنگ تهداب یک مرکز صحی در روستای جرگذر ولایت کندز گذاشته شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۲:۲۴
MOPH

 سنگ تهداب این مرکز صحی توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه کندز گذاشته شد، که در جریان آن تعدادی از اهالی روستای جرگذر نیز حضور داشتند.

با ساخت و بهره‌برداری از این مرکز صحی، اهالی روستای جرگذر به خدمات صحی لازم دسترسی آسان خواهند داشت و بسیاری از مشکلات آنان حل خواهد شد.

 داکتر محمد الله حکمت، رییس صحت عامه کندز، گفت که به تلاش‌های خود برای بهبود و گسترش کیفیت خدمات صحی ادامه خواهد داد و همکاری ادارات همکار، بنیاد های خیریه و همه مردم را در این زمینه ضروری دانست.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS