سنگ تهداب یک باب لابراتوار پیشرفته ریفرنس به ارزش ۲۱ میلیون افغانی در ولایت ننگرهار از سوی وزارت صحت عامه گذاشته شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۳ - ۱۷:۵
MOPH

 

در نشستی که به همین مناسبت راه اندازی شده بود، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، مولوی امین الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار، نماینده گان سازمان صحی جهان و موسسات تطبیق کننده، مولوی سعید احمد بنوری معاون والی ننگرهار و دیگر مقامات این ولایت حضور داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ایجاد این لابراتوار را از نظر صحی برای باشنده گان زون شرق به ویژه ولایت ننگرهار یک دستاورد بزرگ خواند و گفت: این ششمین لابرتوار بزرگ است که در کشور ساخته می شود و علاوه بر داشتن ٢٤ بخش، مجهز با همه تجهیزات لابرتواری لازم و ارائه خدمات به بیماران در بخش های مختلف تشخیصی خواهد بود.

معین عرضه خدمات صحی همچنان افزود، هدف از ایجاد این مرکز، تشخیص به موقع بیماران در ولایات ننگرهار، کنر، لغمان، نورستان، افزایش ظرفیت سکتور صحی و همچنان کاهش رفتن بیماران به کشورهای خارجی به خاطر تشخیص بیماری‌های مختلف می‌باشد.

قابل ذکر است که این مرکز توسط ریاست خدمات تشخیصیه و ریاست هماهنگی کمک‌ها و انکشاف صحت  وزارت صحت‌عامه، با حمایت مالی صندوق جهانی گلوبل فند و همکاری تخنیکی دفتر UNDP ساخته می‌شود که تا پایان سال روان تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهند شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۲۴
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های کاپیسا و سمنگان نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایت‌ها صورت گرفت، در ولایت کاپیسا از ۴۶۵ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی بود که در نتیجه آن، ۱۰۵ قلم ادویه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۶
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و شماری از مراکز صحی مختلف، در ولایت‌های لغمان، لوگر و پکتیکا نظارت صورت گرفت

این نظارت در یک ماه گذشته از سوی مسئولان صحت‌عامه این ولایات صورت گرفته است. که در جریان آن، از ۲۹۹ مرکز صحی مختلف در ولایت لغمان نظارت صورت گرفته، که در نتیجه آن ۱۰ باب مرکز صحی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۰
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی خرم وسارباغ ولایت سمنگان برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان شماری از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل. . .

BACK TO NEWS