ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به خاطر جلوگیری از بیماری کولرا، در یک تعداد از مکاتب و کودکستان‌های ناحیه های پنجم و شانزدهم شهر کابل کمپاین آگاهی‌دهی عامه را برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۱:۲۷
moph

در این کمپاین، به ۵۰۰۰ تن از استادان و شاگردان در رابطه با پیشگیری از بیماری کولرا رهنمودها و معلومات صحی ارائه گردید و ۴۰۰۰ برگه تبلیغاتی صحی نیز در مکان‌های مناسب مکاتب و کودکستان‌ها نصب و توضیح شد تا از انتشار این بیماری جلوگیری شده و صحت شاگردان محفوظ بماند.

همچنان، مسوولان ریاست صحت محیطی در مکاتب و کودکستان‌های مختلف، به استادان و کارمندان در زمینه رعایت حفظ ‌الصحه و گرفتن کارت‌های صحی هدایات لازم دادند تا زمینه یک محیط آموزشی امن برای شاگردان فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۸
Background image

نشست هماهنگی تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با سازمان تجارت جهانی (WTO) برگزار گردید

نشست هماهنگی پیگیری تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با مسئوولان سازمان تجارت جهانی (WTO) جهت فراهم شدن سهولت در مارکیت بین المللی برای تجارت کشور، با اشتراک نماینده گان وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۵۴
Background image

وزیر صحت‌عامه افغانستان از شفاخانه‌های فوق‌تخصصی «مکس» و «مترو» قلب در هند دیدار کرد

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌‌اش به کشور هند، همراه با کرن یادف سرپرست سفارت هند برای افغانستان، از شفاخانه و انستیتیوت فوق‌تخصصی «مکس» شفاخانه و. . .

BACK TO NEWS