داکترکریم ‌الله حلیمی، رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه، همراه با تیم تخنیکی شان در سفری به ولایت جوزجان، از مراکز صحی دولتی و خصوصی این ولایت نظارت نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۱:۱۰
moph

این نظارت که به هدف بهبود کیفیت خدمات صحی در شفاخانه های دولتی و خصوصی کشور، ارائه خدمات صحی معیاری به شهروندان و تأمین شفافیت در کارها صورت می‌گیرد، در آن داکتر کریم‌الله حلیمی و تیم تخنیکی شان از مراکز صحی در ولسوالی‌‌های آقچه ، دولت‌آباد، خانقا ، منگجک، قوش تپه، مردیان، قرقین، خواجه دوکوه، خمیاب و درزآب ولایت جوزجان دیدار نموده، وضعیت بیماران را بررسی، مشکلات و کاستی‌ها را شناسایی و برای حل آنان را با مسوولان مربوطه شریک نمودند.

همچنان رییس نظارت هدایت داد، تا کارمندان صحی به مشکلات صحی بیماران رسیده گی نموده و در قسمت تداوی آنان تلاش های بیشتر و خستگی ناپذیری نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۱:۴
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره نهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت های وارداتی نمی‌توانند، ادویه و محصولات صحی را به طور انحصاری به دواخانه های عمده و پرچون مربوط خویش، توزیع کنند.

عمده فروشی ها به هیچ صورت نمی توانند مواد غذایی، ادویه و محصولات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۹:۲
Background image

برگزاری نشست کمیته بین‌الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

نشست کمیته بین الوزارتی تطبیق قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی تحت رهبری محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه،ا.ا. افغانستان در تالار وزارت صحت‌عامه دایر گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۵۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار ساختمان جدید یک مرکز صحی اساسی (BHC) در منطقه مندول، ولسوالی کوراج ولایت نورستان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های تدارکات، مالی و حسابی و اداری وزارت صحت عامه شماری از نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان پروسه آفر گشایی  در وزارت صحت عامه گفتند:. . .

BACK TO NEWS