به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
MOPH

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت نیاز در اختیار حجاج افغان قرار داده خواهد شد.

وزارت صحت عامه با هماهنگی ادارات ذی‌ربط متعهد است تا خدمات صحی معیاری را برای حجاج افغان فراهم نموده و اقدامات لازم را برای تأمین سلامت آنان انجام دهد.

قابل یادآوری است که وزارت صحت‌عامه، در هماهنگی با وزارت ارشاد، حج و اوقاف، خدمات آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسین و سایر بیماری‌ها را انجام می‌دهد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح سه مرکز صحی جدید در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند

ساختمان سه مرکز صحی به هزینه حدود ۲۵ میلیون افغانی در ولسوالی‌های بغنی و باغران ولایت هلمند، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.

این ساختمان‌ها با حمایت مالی مؤسسه IOM اعمار گردیده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

ریاست صحت عامه ولایت پنجشیر فعالیت پنج مرکز تداوی بیماری‌های روانی را در ولسوالی‌های حصه اول و پریان آغاز کرد

داکتر حجت‌الله محمدی، رئیس صحت عامه این ولایت گفت: «این مراکز به‌منظور بهبود دسترسی مردم به خدمات صحت روانی ایجاد شده‌اند که از میان آن، دو مرکز در ولسوالی حصه اول و سه مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت:. . .

BACK TO NEWS