به‌منظور جلوگیری از بیماری کانگو، یک کمپاین یک‌روزه در ولایت بلخ،آغاز شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۲:۳۵
MOPH

ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ با همکاری مؤسسات همکار، کمپاین تبلیغاتی یک‌روزه‌ای را برای جلوگیری از بیماری کانگو در تمام نواحی شهر مزارشریف و همچنان ولسوالی‌های بلخ و شولگره  این ولایت آغاز کرد.

در این کمپاین، ۱۲ تیم صحی اشتراک دارند که در مرحله نخست، بنرها و مواد تبلیغاتی چاپ‌شده مربوط به جلوگیری از بیماری کانگو را در سطح شهر توزیع کرده و سپس برنامه‌های آگاهی‌دهی‌عامه را در مناطق مختلف آغاز نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۳:۶
Background image

پروسه آفر گشایی پروژه رنگمالی و کانکریت‌ریزی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان معینیت غذا و ادویه، ریاست‌های تدارکات، مالی و حسابی، اداری وزارت صحت عامه و شماری از نماینده‌گان شرکت‌های ساختمانی برگزار گردید.

استاد محمد زبیر غالب، رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۲:۵۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد در لیسه عالی غازی ـ کابل با اشتراک بیش از ۲۶۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از سوی مسوولان برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ۱۰۰۰ بستر مواد مخدر ابن‌سینا ـ کابل، وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۲:۴۷
Background image

مولوی حمدالله زاهد از غرفه‌های دومین نمایشگاه ابو‌علی‌سینا بلخی بازدید کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در جریان بازدید از غرفه‌های دومین نمایشگاه ابو‌علی‌سینا بلخی، از فعالیت شرکت‌های تولیدی ادویه، محصولات صحی و عرضه‌کننده‌گان. . .

BACK TO NEWS