از یک تعداد دواخانه ها، فروشگاه های مواد خوراکی و کار خانه های تولیدی در ولایت های بلخ، هرات و پکتیا نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۳:۵۴
moph

این نظارت که از طرف آمریت نظارت و بررسی صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیحه آن در یک ماه  ۲۰ تُن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت بلخ، ۲۵ قلم ادویه تاریخ گذشته در ولایت هرات و ۱۲۰ کیلو گرام مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولایت پکتیا جمع آوری و به خاطر از بین بردن به گدام های مرکزی انتقال داده شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه در جریان یک سال گذشته بیان شد

در چارچوب برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» و به مناسبت هفته صحت و ورزش، محترم ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ا.ا. افغانستان، در یک کنفرانس خبری، دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه را در جریان یک سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۵۲
Background image

دستاوردهای یک‌سالهٔ وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با شرکایی بین‌المللی

وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با تمویل‌کننده گان و شرکایی بین‌المللی، به‌منظور رشد سکتور صحت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری و ارائهٔ خدمات صحی به هموطنان، ۳۵۰ تفاهم‌نامه را با مؤسسات و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۲۹
Background image

مراقبت صحی مصئون برای کنترول و جلوگیری از بیماری‌های غیرساری!

بیماری‌های قلبی، شکر، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی، از جمله بیماری‌های غیرساری هستند که در بسیاری موارد به مراقبت‌های درازمدت و نظارت منظم صحی نیاز دارند.

مصئونیت افراد مبتلا به این. . .

BACK TO NEWS