از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد غذایی در ولایت های فراه، کاپیسا و جوزجان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۸:۴۳
moph

در این نظارت ها که در مرکز ولایت فراه، بندر آقچه شهر شبرغان ولایت جوزجان و حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا صورت گرفت؛ در نتیجه آن ۱۹۰کیلو گرام مواد غذایی بی کیفیت و ۶۰ قلم ادویه تاریخ گذشته جمع آوری و به خاطر هدر به محل تعیین شده انتقال گردیدند.

وزارت صحت‌عامه به منظور ارایه خدمات صحی بهتر در تلاش است تا این نظارت‌ها در سراسر کشور ادامه یابد تا خدمات صحی بهتر و باکیفیت برای نیازمندان ارایه گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۹
Background image

کمپاین جمع‌آوری خون داوطلبانه در ساحهٔ پل خشتی شهر کابل برگزار شد

بانک ملی خون وزارت صحت‌عامه، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری خون داوطلبانه را در ساحهٔ پل خشتی شهر کابل برگزار کرد.

در این کمپاین، از ۲۸ تن از هموطنان، ۱۴ هزار سی‌سی خون جمع‌آوری و به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۴
Background image

برای ناظمین صحی ولایت‌ها ۴۲۰ عراده موترسایکل خریداری می‌شود

وزارت صحت‌عامه در نظر دارد تا به‌منظور تقویت هرچه بیشتر روند نظارت بر خدمات صحی در ولایت‌ها و تسهیل امور مربوطه، ۴۲۰ عراده موترسایکل را برای ناظمین صحی خریداری کند.

به همین منظور،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۸:۴۳
Background image

از یک تعداد دواخانه ها، معاینه خانه ها و فروشگاه های مواد غذایی در ولایت های فراه، کاپیسا و جوزجان نظارت صورت گرفت

در این نظارت ها که در مرکز ولایت فراه، بندر آقچه شهر شبرغان ولایت جوزجان و حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا صورت گرفت؛ در نتیجه آن ۱۹۰کیلو گرام مواد غذایی بی کیفیت و ۶۰ قلم ادویه تاریخ. . .

BACK TO NEWS