وزارت صحت‌عامه با مؤسسه BARAN قرارداد بیش از ۴.۳ میلیون دالری را برای توسعه خدمات صحی در ولایت دایکندی امضا کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۴۱
moph

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت  دایکندی، قراردادی را به ارزش ۴ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۳۱۳ دالر امریکایی با مؤسسه Bu Ali & Rehabilitation Aid Network (BARAN)  امضا کرد.

این قرارداد به هدف بهبود کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی شهروندان برای مدت یک سال به امضا رسیده است. بر اساس این قرارداد، ۵۶۹ هزار و ۲۱۳ تن از باشنده گان این ولایت از طریق ۵۵ مرکز صحی و ۳۷۳ آشیانه صحی خانواده (FHH) از خدمات اساسی صحی بهره‌مند خواهند شد و برای ۱۳۷۷ تن نیز زمینه کار در بخش صحت فراهم می‌شود.

از سوی دیگر، نماینده گان مؤسسه BARAN  نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق معیارهای تعیین‌شده تطبیق کرده و برای رسیده گی بهتر به نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS