محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه ا.ا.ا و هیأت همراهش از جریان فعالیت‌های شفاخانه احمد شاه بابا دیدار نمودند

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۱:۱۷
MOPH

در جریان این دیدار، که محترم معین عرضه خدمات صحی، داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی و داکتر امین الله مومند رئیس شفاخانه های تخصصی و ثالثی نیز همراه بودند، از وضعیت ارایه خدمات صحی، مشکلات و نیازمندی‌های موجود در این شفاخانه آگاهی حاصل نموده و وعده سپردند که کمبودی ها و چالش‌های موجود به زودی رفع خواهند شد.

همچنان، وکلا گذر ضمن ابراز قدردانی از وزارت صحت عامه، از توجه و همکاری وزارت صحت عامه در راستای بهبود ارایه خدمات در شفاخانه احمد شاه بابا ابراز تشکری نموده و  ازشروع خدمات تخصصی در شفاخانه احمد شاه بابا به منظور تقویت عرضه خدمات، نیز استقبال نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه در جریان یک سال گذشته بیان شد

در چارچوب برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» و به مناسبت هفته صحت و ورزش، محترم ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ا.ا. افغانستان، در یک کنفرانس خبری، دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه را در جریان یک سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۵۲
Background image

دستاوردهای یک‌سالهٔ وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با شرکایی بین‌المللی

وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با تمویل‌کننده گان و شرکایی بین‌المللی، به‌منظور رشد سکتور صحت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری و ارائهٔ خدمات صحی به هموطنان، ۳۵۰ تفاهم‌نامه را با مؤسسات و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۲۹
Background image

مراقبت صحی مصئون برای کنترول و جلوگیری از بیماری‌های غیرساری!

بیماری‌های قلبی، شکر، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی، از جمله بیماری‌های غیرساری هستند که در بسیاری موارد به مراقبت‌های درازمدت و نظارت منظم صحی نیاز دارند.

مصئونیت افراد مبتلا به این. . .

BACK TO NEWS