داکتر کریم‌الله حلیمی رئیس نظارت وزارت صحت‌عامه، و مسئولین مربوطه با مسوولان مؤسسه (Women for Afghan Women) در مورد اهداف و معلومات پروژه این مؤسسه نشستی برگزار کردند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۴:۳۵
MOPH

در این نشست، اهداف و معلومات این پروژه از طرف مسوولان آن با ریاست نظارت شریک گردید، مشکلات پروژه مربوط به ولایت نورستان مورد بحث قرار گرفت و داکتر کریم‌الله حلیمی رئیس نظارت، به مسوولان مؤسسه هدایت داد تا مطابق تفاهم‌نامه با وزارت صحت‌عامه، خدمات معیاری را ارائه نمایند.

وی افزود، که تیم تخنیکی نظارت، بر اساس پلان کاری خود، به خاطر بهبود خدمات و حفظ کیفیت، نظارت دوامدار را از این پروژه انجام خواهد داد.

پروژه این مؤسسه مسوولیت ارائه خدمات حمایت اجتماعی و اقتصادی برای خانواده های‌عودت کننده و بیجاشده را در ولایات بلخ، کندز، جوزجان، بغلان، ننگرهار، کنر، لغمان، نورستان، بامیان، غزنی، و دایکندی، مدیریت ذخیره گاه های غیرغذایی، و توزیع کیت های صحی به زنان آسیب پذیر را با همکاری مالی کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهنده گان (UNHCR) به عهده دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه در جریان یک سال گذشته بیان شد

در چارچوب برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» و به مناسبت هفته صحت و ورزش، محترم ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ا.ا. افغانستان، در یک کنفرانس خبری، دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه را در جریان یک سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۵۲
Background image

دستاوردهای یک‌سالهٔ وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با شرکایی بین‌المللی

وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با تمویل‌کننده گان و شرکایی بین‌المللی، به‌منظور رشد سکتور صحت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری و ارائهٔ خدمات صحی به هموطنان، ۳۵۰ تفاهم‌نامه را با مؤسسات و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۲۹
Background image

مراقبت صحی مصئون برای کنترول و جلوگیری از بیماری‌های غیرساری!

بیماری‌های قلبی، شکر، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی، از جمله بیماری‌های غیرساری هستند که در بسیاری موارد به مراقبت‌های درازمدت و نظارت منظم صحی نیاز دارند.

مصئونیت افراد مبتلا به این. . .

BACK TO NEWS