برگزاری نشست وزارت صحت‌عامه پیرامون ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) در شفاخانه‌های کشور

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۱:۲
MOPH

محترم قاری عبدالولی صدیقی، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا، به منظور ایجاد سیستم ثبت صحی الکترونیکی (EMR) برای مریضان و ثبت و تجویز الکترونیکی تداوی‌های صحی توصیه‌شده در تمام شفاخانه‌های کشور، با مسوولان مربوط وزارت و برخی افراد تخنیکی نشستی را برگزار کرد.

این نشست که با حضور محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری، داکتر نثار احمد نیازی رئیس عمومی اکمال تخصص، داکتر سید رسول منګل رئیس عمومی پلان و پالیسی ، داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی و شماری از مسوولان دیگر برگزار گردید، دیدگاه‌های مختلف تخنیکی در مورد سیستم الکترونیکی شنیده شد، روی چالش‌ها، راه‌های حل، امکانات موجود و ایجاد سهولت‌ها برای تطبیق بهتر این سیستم، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم معین مالی و اداری گفت که هدف از این روند، شفافیت در ارائه خدمات، تسهیل امور و ایجاد سیستم معیاری ثبت الکترونیکی برای مردم و بیماران است تا در هر مکان از آن استفاده صورت گیرد و تغییرات مثبت در ارائه خدمات صحی ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۰:۳۸
Background image

هیئت وزارت صحت عامه در بنگلادیش با شرکت‌های تولید ادویه نشست هماهنگی برگزار کرد

هیئت تخنیکی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه به رهبری حافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی در جریان سفر رسمی ‌ شان به کشور بنگلادیش، با نمایندگان فابریکه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۹
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، و هیأت همراهش از شفاخانه حوزوی بلخ دیدار کرد

در این دیدار که الحاج رحمت‌الله منصور، رئیس صحت عامه بلخ، نیز وی را همراهی می‌کرد، محترم وزیر صحت عامه از بیماران احوال‌پرسی نمود، با کارمندان صحی گفتگو کرد و برای ارائه خدمات معیاری به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۴
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «ارزیابی دوسیه جامع اقلام تولیدات داخلی (DMF)» برای کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز گردید

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقاء ظرفیت‌های مسلکی کارمندان، معیاری‌سازی روند ارزیابی دوسیه‌های تخنیکی، تقویت مهارت‌های تنظیمی و بهبود سیستم ثبت اقلام تولیدات داخلی می‌باشد که در این. . .

BACK TO NEWS