بخش هیمودیالیز شفاخانه ۲۵۰ بستر ولایتی غور افتتاح و به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۰:۲۶
moph

در مراسم افتتاح این بخش عبدالواحد حماس رئیس صحت عامه ولایت غور، نماینده مقام ولایت غور، مسوولان ادارات و نهادهای همکار، داکتران و کارمندان صحی اشتراک داشتند.

عبدالواحد حماس رئیس صحت‌عامه ولایت غور فعال‌شدن بخش هیمودیالیز را گامی مهم در بهبود خدمات صحی دانسته و آن را وسیله نجات جان بیماران مبتلا به ضعف کلیه‌ها عنوان کرد. وی همچنان بر ادامه همکاری نهادهای همکار و توسعه بیشتر خدمات صحی تأکید نمود.

همچنان، مسوولان شفاخانه ولایتی غور نیز با قدردانی از حمایت‌ها، فعال‌شدن این بخش را یک نیاز اساسی خوانده و گفتند که با آغاز فعالیت هیمودیالیز، بیماران دیگر مجبور به سفر به ولایات دیگر نخواهند بود و خدمات صحی با کیفیت برای مردم فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۴۳
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AFGA قرارداد گسترش خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور افزایش دسترسی زنان و دختران در مناطق دوردست به خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده، از طریق خانه‌های صحی، مراکز صحی ثابت، تیم‌های سیار و ذخیره‌گاه‌های ادویه، با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

BACK TO NEWS