از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های پکتیا و خوست نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۶
MOPH

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست‌های صحت عامه این ولایت‌ها انجام شد که در نتیجه آن، ۵ باب کلینیک دندان‌پزشکی، ۳ باب کلینیک اکسری و ۲ باب معاینه‌خانه به دلیل نقض قوانین صحی در ولایت پکتیا مسدود گردیدند.

همچنان، در ولایت خوست ۷ باب دکان به دلیل فروش مواد خوراکی بی‌کیفیت مسدود گردید و ۶۶ قلم مواد خوراکی جمع‌آوری شده و به منظور از بین بردن، به محل تعیین‌شده انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۴۷
Background image

نشست تخنیکی در مورد ایجاد سیستم ثبت الکترونیکی معلومات صحی (EHR/EMR) برگزار شد

این نشست تحت رهبری مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، تیم تخنیکی و نماینده گان سازمان صحی جهان برگزار گردید.

در این نشست، در مورد نیازمندی‌های شبکه، تجهیزات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۴۳
Background image

نشست تخنیکی به خاطر مرور و نهایی سازی پلان استراتیژی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

این نشست تحت رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت، با اشتراک رییسان مرکزی  و شماری از نماینده گان ریاست های مختلف وزارت صحت‌عامه برگزار شد که در آن؛ پلان استراتیژی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۵:۶
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های پکتیا و خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست‌های صحت عامه این ولایت‌ها انجام شد که در نتیجه آن، ۵ باب کلینیک دندان‌پزشکی، ۳ باب کلینیک اکسری و ۲ باب معاینه‌خانه به دلیل نقض قوانین صحی. . .

BACK TO NEWS