محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا نشستی را با شورای عالی متخصصین طبی وزارت صحت‌عامه برگزار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۵:۷
moph

در این نشست که محترم معین مالی و اداری، داکتر نثار احمدنیازی رئیس عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه و اعضای شورای متخصصین طبی اشتراک داشتند، در مورد  موضوعات ذیل از جمله، تائید رتبه علمی برای ۳۸ تن از استادان اکمال تخصص، بررسی و رسیده‌گی به مشکلات داکتران ترینی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم قاری عبدالولی صدیقی در سخنرانی خود گفت:« که استادان طبی جایگاه علمی مهمی دارند و باید به حقوق و امتیازات مسلکی آن‌ها توجه جدی صورت گیرد. او افزود که وزارت صحت‌عامه حمایت از کادرهای علمی و ایجاد فرصت‌های مناسب را برای رشد مسلکی داکتران ترینی را از اولویت‌های خود می‌داند. »

همچنان، محترم معین مالی و اداری تأکید کرد :که این وزارت برای حل مشکلات موجود، اصلاحات لازم را به میان می‌آورد و میان ادارات مربوط هماهنگی ایجاد می‌کند، پیشنهادات متخصصین را به‌طور جدی دنبال خواهد کرد. وی اطمینان داد که برای بهترشدن روند رتبه‌ دهی علمی و آموزش تخصصی اقدامات لازم و مؤثر انجام خواهد شد.

از سوی‌هم، داکتر نثار احمد نیازی، رئیس عمومی اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه، بر انجام تحقیقات طبی به شکل معیاری و مطابق با معیارهای بین‌المللی تأکید نمود گفت: « که محققین باید با رویکرد علمی، مستند و خلاقانه کار کنند، تا نتایج تحقیقات از این طریق در ارتقای ظرفیت علمی و بهبود کیفیت خدمات صحی مؤثر واقع شود

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۷
Background image

داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش از شفاخانه ملی و تخصصی صدری ابن‌سینا نظارت نمودند

وی در جریان این نظارت، از بخش‌های مختلف تشخیصی، تداوی و اداری شفاخانه دیدار نمود، از بیماران عیادت کرد، روند ارائه خدمات صحی و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار داد و به‌منظور بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

پروژه ترمیم اساسی مراکز صحی ولایت پنجشیر به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی آغاز شد

این پروژه از سوی مؤسسه مووف، همکار وزارت صحت‌عامه، تطبیق می‌شود که در چارچوب آن، مراکز صحی مرکز بازارک و هفت ولسوالی ولایت پنجشیر به‌گونه اساسی ترمیم خواهند شد.

هدف از اجرای این پروژه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

BACK TO NEWS