محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش در سفری به ولایت ننگرهار ده باب آشیانه های صحی جدید در این ولایت را که تازه اعمار شده است افتتاح کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۱۳:۳
MOPH

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، معین عرضه خدمات صحی، شماری از رئیسان مرکزی وزارت، مولوی آمین الله شریف رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار، کارمندان صحی و باشنده گان محل اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، اعمار این آشیانه های صحی را یک دست آورد مهم برای بهبود زنده گی و رفاه مردم جامعه  دانسته و در راستای بهبود صحت مادر و طفل آنان را یک گام موثر می داند.

محترم حقانی گفت: این آشیانه های صحی در ساحات دور دست ده ولسوالی این ولایت، به کمک مالی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد UNFPA اعمار گردیده است، که هر کدام آن تقریباً ۴۶۰۰۰ هزار دالر امریکایی هزینه برداشته است.

همچنان محترم حقانی، از گسترش خدمات صحی در کشور و افزایش دسترسی مردم به این خدمات نیز اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۷
Background image

داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش از شفاخانه ملی و تخصصی صدری ابن‌سینا نظارت نمودند

وی در جریان این نظارت، از بخش‌های مختلف تشخیصی، تداوی و اداری شفاخانه دیدار نمود، از بیماران عیادت کرد، روند ارائه خدمات صحی و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار داد و به‌منظور بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

پروژه ترمیم اساسی مراکز صحی ولایت پنجشیر به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی آغاز شد

این پروژه از سوی مؤسسه مووف، همکار وزارت صحت‌عامه، تطبیق می‌شود که در چارچوب آن، مراکز صحی مرکز بازارک و هفت ولسوالی ولایت پنجشیر به‌گونه اساسی ترمیم خواهند شد.

هدف از اجرای این پروژه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

BACK TO NEWS