رییس عمومی منابع بشری وزارت صحت‌عامه از انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر دیدار کردند

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۳:۲۳
MOPH

آقای عرفان الله "کریمی" رییس عمومی منابع بشری وزارت صحت‌عامه افغانستان و هیآت همراه شان از جریان امتحان نهایی سمستر خزانی انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر دیدار کردند و همچنان با داکتر محمد قاسم «عادل» رییس این انستیتوت در مورد تشکیل ۶ انستیتوت جدید صحی که در ولایت ها ایجاد شده است، نشستی برگذار کرد.

در این نشست همچنان آقای عرفان الله کریمی رییس منابع بشریُ هدایت داد تا یک کمیته تخنیکی  برای تهیه تشکیل این انستیتوت های جدید تعیین شود تا کار آنها به سرعت تکمیل و ارایه خدمات به مردم صورت گیرد.

از سوی‌هم در این نشست رییس انستیتوت علوم صحی پوهاند غضنفر اطمینان داد که بعد از تشکیل کمیته این فعالیت ها به وقت آن اجرا خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۳:۲
Background image

حدود ۲۸ تُن ادویه و مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته در ولایت پکتیا از بین برده شد

این ادویه‌جات و مواد خوراکی توسط مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیا، از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت جمع‌آوری شده بود که با حضور رئیس صحت‌عامه و کمیته تعیین‌شده از بین بردن شدند.

داکتر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

از آغاز سال روان تا اکنون، ۴۳۰ تن از معتادین در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، تداوی شده ‌اند

به گفته داکتر نیاز محمد جویا، آمر این شفاخانه، در طول هفت ماه گذشته سال جاری، ۴۶۶ تن معتاد ثبت، ۴۱۶ تن بستر، ۴۳۰ تن صحت یاب و ۵۳۳ تن تحت نظارت قرار گرفته‌اند، همچنان به ۵۱۵ تن دیگر. . .

BACK TO NEWS