وزیر صحت عامه از شفاخانه زازی آریوب دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ - ۱۴:۱
MOPH

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه، در سفرش به ولایت پکتیا ازشفاخانه ولسوالی زازی آریوب در این ولایت دیدار کرد.

دراین دیدار که ملا مهرالله حماد والی پکیتا هم حضور داشت روند ارائه خدمات در تمام بخش‌های صحی این شفاخانه را از نزدیک مشاهده نموده، مشکلات و پیشنهادات را استماع و به خاطرحل آن به آنها اطمینان دادند.

محترم وزیرصحت‌عامه، همچنان درباره بهبود کیفیت خدمات صحی درکشور گفت: ما کوشش می‌کنیم تا زمینه ارائه خدمات صحی معیاری را در سراسر کشور به هرطریق ممکن فراهم نموده و به همه شهروندان کشورارایه نمایم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS