محترم داکتر قلندر عباد وزیرصحت عامه، امروز با نماینده  صلیب سرخ در دفتر کارش دیدار نمود

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۴:۴۰
ICRC

 

در این دیدار روی همکاری های مشترک این نهاد با وزارت صحت عامه، ارتقای ظرفیت کارکنان صحی و تقویت برنامه های انکشافی در سکتور صحت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت عامه، بر بهبود عرضه خدمات صحی و تقویت برنامه های انکشافی تاکید کرده و از این نهاد خواست تا وزارت صحت را در این راستا همکاری نماید.

همچنان نماینده صلیب سرخ، بر ادامه همکاری های این نهاد در سکتور صحت تاکید کرده گفت که سازمان صلیب سرخ متعهد بر همکاری با وزارت صحت عامه میباشد و نیز همکاری هایش ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۲۴
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های کاپیسا و سمنگان نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایت‌ها صورت گرفت، در ولایت کاپیسا از ۴۶۵ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی بود که در نتیجه آن، ۱۰۵ قلم ادویه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۶
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و شماری از مراکز صحی مختلف، در ولایت‌های لغمان، لوگر و پکتیکا نظارت صورت گرفت

این نظارت در یک ماه گذشته از سوی مسئولان صحت‌عامه این ولایات صورت گرفته است. که در جریان آن، از ۲۹۹ مرکز صحی مختلف در ولایت لغمان نظارت صورت گرفته، که در نتیجه آن ۱۰ باب مرکز صحی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۰
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی خرم وسارباغ ولایت سمنگان برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان شماری از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل. . .

BACK TO NEWS