رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۳۰ - ۱۷:۱
رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

دوشنبه 30 جوزا 1401
وزارت صحت‌عامه به همکاری سازمان صحی جهان (WHO) رهنمود ملی وقایه و کنترول انتان را در نشستی با حضور حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف به معرفی گرفت.
معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه این رهنمود را یک دستاورد در سکتور صحی کشور دانسته و از مسوولان صحی خواست تا در قسمت تطبیق آن در مراکز صحی و شفاخانه های اقدامات جدی وعملی نمایند.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات تطبیق رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان را در مراکز صحی کشور در امر وقایه و جلوگیری امراض انتانی از جمله کووید-19، توبرکلوز، ایبولا، هیپتیت، اچ آی وی و امراض مختلف دیگر موثر می‌داند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۵۲
Background image

نظارت ریاست صحت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و آنتن‌های مخابراتی در کابل

مسوولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه، از شماری هوتل‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و آنتن‌های شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دوم شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۴۴
Background image

برگزاری نشست به‌منظور بهبود و تطبیق مؤثر نرم‌افزار EMR در وزارت صحت‌عامه

داکتر عنایت‌ الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت عامه، نشستی را با جاوید وفا، رئیس تکنالوژی معلوماتی این وزارت، به‌منظور بهبود، معیاری‌سازی و تطبیق مؤثر نسخه ابتدایی نرم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۲
Background image

سیمیناری جهت ارتقاء ظرفیت استادان اکمال تخصص در مورد تهیه سوالات معیاری MCQS.برگزار گردید

این سیمینار یک روزه توسط دو تن از ترینران آمریت امتحانات و آمریت ارتقاء ظرفیت ریاست انسجام اموراکادمیک ریاست عمومی اکمال تخصص، در 16 مرکز، پیرامون تهیه سوالات معیاری (MCQS Multiple. . .

BACK TO NEWS