کمپاین جمع‌آوری خون داوطلبانه در ساحهٔ پل خشتی شهر کابل برگزار شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۹
moph

بانک ملی خون وزارت صحت‌عامه، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری خون داوطلبانه را در ساحهٔ پل خشتی شهر کابل برگزار کرد.

در این کمپاین، از ۲۸ تن از هموطنان، ۱۴ هزار سی‌سی خون جمع‌آوری و به بانک مرکزی خون انتقال داده شد تا پس از اجرای معاینات لازم، به بیماران مستحق و نیازمند توزیع گردد.

بانک خون مرکزی تلاش می‌کند تا از طریق کمپاین‌های جمع‌آوری خون و برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه، هموطنان را به اهدای خون تشویق نماید تا مشکلات بیماران نیازمند کاهش یافته و زمینهٔ تداوی بهتر آنان فراهم شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۴
Background image

برنامه آموزشی سه‌روزه برای مدیران معلوماتی بخش‌های سرویلانس ۳۴ ولایت کشور از سوی وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامه آموزشی به‌منظور آموزش روش‌های معیاری جمع‌آوری، یک‌جا‌سازی، تحلیل و گزارش‌دهی معلومات سرویلانس برگزار شده است که در جریان آن، اشتراک‌کننده‌گان در مورد این روش‌ها معلومات. . .

BACK TO NEWS