دیدار معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه با مقامات وزارت صحت ازبکستان

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۴:۵۶
MOPH

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه، در رأس یک هیأت رسمی، در سفر رسمی به کشور ازبکستان با عبدالله عزیزوف، معین وزارت صحت و رئیس اداره توسعه صنعت دوایی آن کشور، دیدار کرد.

در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های دوا، تجهیزات طبی، محصولات صحی و غذا، تبادل تجارب، انتقال دانش فنی، ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و توسعه روابط تجارتی بحث و تبادل نظر کرده و بر تقویت همکاری‌های مشترک تأکید نمودند.

محترم مولوی حمدالله زاهد بر اهمیت گسترش همکاری‌های دوجانبه، تبادل تجارب، انتقال دانش فنی و توسعه ظرفیت‌های تخنیکی در راستای بهبود کیفیت دوا، محصولات صحی و غذا تأکید کرد.

مسئولان وزارت صحت کشور ازبکستان نیز با معرفی ظرفیت‌ها، دستاوردها و سیستم‌های تنظیمی صنعت دوا و محصولات صحی آن کشور، برای توسعه همکاری‌های تخنیکی، تبادل تجارب و اجرای برنامه‌های مشترک با وزارت صحت عامه افغانستان ابراز آمادگی کرده و بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS