۱۴ باب آشیانه صحی (FHH) به کمک مالی دفتر صندوق جمعیت سازمان ملل متحد  UNFPA در ولایت لوگر افتتاح و به فعالیت آغاز نمود

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۷ - ۹:۵۵
moph

این آشیانه های صحی که وسایل و تجهیزات آن بالاتر از ۳ سه میلیون افغانی هزینه برداشته است با حضور والی و ریس صحت‌عامه ولایت لوگر رسما" افتتاح و به فعالیت آغاز نمودند که هدف آن بهبود صحت مادران و اطفال در ساحات دور دست این ولایت می باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲
Background image

وزارت صحت‌عامه و ICRC در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی گفتگو کردند

مفتی عبدالقـدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، با نماینده‌گان تخنیکی مؤسسه ICRC نشستی را در مورد تقویت سیستم معلوماتی معلولیت و توان‌بخشی برگزار کرد.

در این نشست، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۷
Background image

پروسه آفر گشایی قرارداد بازسازی شفاخانه حوزوی میرویس ولایت قندهار برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده گان ریاست‌های تدارکات، امور اداری و هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه و شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی برگزار شد.

مسئولان این پروسه اعلام نمودند که روند. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۱۳
Background image

تفاهم‌نامه سه‌ساله برای تقویت خدمات تغذیه‌ای در لوگر امضا شد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور کاهش شیوع ‌قد کوتاهی و سایر انواع سوءتغذیه در ولایت لوگر، تفاهم‌نامه‌ای را به ارزش ۳۶۸ هزار و ۸۷۰ دالر امریکایی با مؤسسه Afghan Youth Services Organization (AYSO. . .

BACK TO NEWS