یک شفاخانه ۲۰ بستر برای تداوی زنان و کودکان معتاد به مواد مخدر در ولایت هلمند افتتاح شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۵:۲۴
MOPH

در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، الحاج مولوی احمد شفیع الله رئیس صحت‌عامه هلمند، نماینده گان موسسات تطبیق کننده، کارکنان صحی و مسوولان ادارات مختلف اشتراک داشتند.

رییس صحت‌عامه هلمند در جریان سخنان خود در این نشست گفت: این شفاخانه از طرف وزارت صحت‌عامه منظور شده، دارای ۲۰ بستر می‌باشد که زنان و کودکان معتاد به مواد مخدر در آن به طور رایگان تداوی می‌شوند.

وی همچنان از مسوولان موسسات همکار خواست، تا به وظایف خود در زمینه تامین ادویه به خاطر تداوی بیماران معتاد به مواد مخدر، آگاهی‌عامه و حرفه آموزی به درستی عمل کنند و در این بخش‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS