رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۳۰ - ۱۷:۱
رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان در نشستی به معرفی گرفته شد

دوشنبه 30 جوزا 1401
وزارت صحت‌عامه به همکاری سازمان صحی جهان (WHO) رهنمود ملی وقایه و کنترول انتان را در نشستی با حضور حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، رییسان و نماینده گان ادارات مختلف به معرفی گرفت.
معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه این رهنمود را یک دستاورد در سکتور صحی کشور دانسته و از مسوولان صحی خواست تا در قسمت تطبیق آن در مراکز صحی و شفاخانه های اقدامات جدی وعملی نمایند.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات تطبیق رهنمود ملی وقایه وکنترول انتان را در مراکز صحی کشور در امر وقایه و جلوگیری امراض انتانی از جمله کووید-19، توبرکلوز، ایبولا، هیپتیت، اچ آی وی و امراض مختلف دیگر موثر می‌داند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه ۳۰ بستر در ولسوالی بگرامی ولایت کابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت عامه و نماینده گان ۷ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه، در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، گفتند:. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۱
Background image

برگزاری نشست مشترک در مورد دیجیتالی‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه به خاطر دیجیتال‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها و مرکز این وزارت، نشست مشترکی را با مسوولان وزارت‌های مالیه، تحصیلات عالی و. . .

BACK TO NEWS