از سکتور صحی خصوصی در ولایت های ننگرهار و لغمان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۲:۱۷
moph

این نظارت که از طرف مسوولان آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه این ولایات صورت گرفت، در نتیجه آن بخش اکسری و لابراتوار یک مرکز صحی خصوصی در ولایت ننگرهار به دلیل نقض فوانین مسدود گردید، همچنان ۲۱ قلم ادویه تاریخ گذشته از شماری فروشگاه های ادویه در مرکز شهر لغمان جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به محل مربوطه آن انتقال داده شد و یک معاینه خانه هم به دلیل نقض قوانین در این ولایت نیز مسدود گردید.

علاوه بر آن در جریان این نظارت، به مسوولان مربوطه در مورد بهبود کیفیت خدمات و رعایت قوانین هدایت لازم  داده شد که در صورت عدم رعایت آن با اقدامات قانونی مواجه خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

۶۰ قلم تجهیزات طبی به مرکز صحی ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز تسلیم داده شد

۶۰ قلم تجهیزات طبی با ارزش مجموعی ۱۱۱ هزار دالر امریکایی، با همکاری وزارت صحت عامه و حمایت مالی اداره UNHCR، برای مرکز صحی ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز تهیه و به این مرکز تسلیم داده شد.

. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی پنج‌روزه مراقبت‌های عاجل اساسی برای ۲۰ تن از کارکنان صحی

یک برنامه آموزشی پنج‌روزه Basic Emergency Care  « BEC» از سوی ریاست ارتقای ظرفیت وزارت صحت عامه برای ۲۰ تن از کارمندان مسلکی بخش صحی برگزار شد.

این برنامه با حمایت مالی کمیته بین. . .

BACK TO NEWS