الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی، رئیس مرکز ملی اضطراری عملیاتی محو پولیو، به‌منظور نظارت از کمپاین جاری واکسین پولیو (فلج اطفال) و اطمینان از تطبیق مؤثر آن، به ولایت هلمند سفر کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۱۸
moph

 وی در جریان این سفر، با مسوول صحت‌عامه ولسوالی نهرسراج، تیم‌های تطبیق‌کننده کمپاین واکسین پولیو و نظارت‌کننده‌گان دیدار نمود.

در این دیدار، او از تعهد و زحمات این تیم‌ها قدردانی نموده و آنان را تشویق نمود تا برای تطبیق کمپاین‌های باکیفیت، تلاش‌های خویش را بیش از پیش افزایش دهند. همچنان وی تأکید کرد که هماهنگی نزدیک میان همه جوانب می‌تواند مشکلات موجود در جریان تطبیق کمپاین را به‌گونهٔ مؤثر حل نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۵
Background image

مراسم فراغت ۴۲ تن از معتادین تداوی‌شده از برنامه آموزش‌های حرفه‌ای، در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند، برگزار شد

این افراد به مدت سه ماه در برنامه آموزش‌های حرفه‌ای شامل بودند و اکنون روند آموزشی‌شان را با موفقیت به پایان رسانیده‌اند.

که از میان آنان، ۲۲ تن در بخش ترمیم موترسایکل و ۲۰ تن دیگر در. . .

BACK TO NEWS