امتحان شمولیت به برنامه تخصص برای سال 1405 از نزد کاندیدان واجد شرایط آن اخذ گردید

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۳۳
moph

امتحان شمولیت به برنامه تخصص وزارت صحت‌عامه، با حضور محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، داکتر نثار احمد نیازی رئیس عمومی اکمال تخصص و مسوولان محترم اداره ملی امتحانات برگزار شد.

در این امتحان (6118) تن از کاندیدان واجد شرایط اشتراک داشتند، که در 26 رشته مختلف تخصصی از طریق رقابت آزاد به همکاری اداره ملی امتحانات و استادان شفاخانه های تخصصی وزارت صحت‌عامه از نزد آنان امتحان اخذ گردید.

این امتحان، طبق لایحه ریاست عمومی اکمال تخصص، جهت تکمیل بست های کمبود داکتران ترینی در شفاخانه های تخصصی مرکز، ولایات و مراکز متمم تخصصی ( نظامی، امنیتی و شفاخانه های خصوصی تخصصی ) توسط داکتران ورزیده بعد از تکمیل روند ثبت نام از طریق آنلاین، از نزد کاندیدان آن اخذ گردید.

قابل تذکر است که، روند اخذ این امتحان، به طور شفاف و در یک فضای امن برگزار گردید، که استادان مربوطه در قرنطین بودند و تهیه سوالات  آن طبق ریفرنس های از قبل اعلان شده به شکل قرنطین در اداره ملی امتحانات تهیه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS