تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
moph

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ باب شرکت توریدی ادویه و ۳۳ باب عمده‌فروشی ادویه با استفاده از چک‌لیست‌های معیاری مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

در نتیجه این نظارت‌ها، ۱۶ باب شرکت توریدی ادویه را که در آدرس ثبت‌شده قبلی حضور فزیکی نداشتند شناسایی و موضوع به‌گونه رسمی به ریاست‌های مربوطه ثبت، جواز دهی و تنظیم صادرات و واردات ادویه و محصولات صحی گزارش داده شد.

همچنان ۹ باب شرکت توریدی ادویه، ۱ باب گدام غیر رسمی و ۳۰ باب عمده‌فروشی ادویه به دلیل نداشتن اسناد معتبر به‌گونهٔ موقت مسدود شده ‌اند.

در بخش کنترول کیفیت، نمونه‌های ۹ قلم ادویه مشکوک به ریاست لابراتوار کنترول کیفیت ادویه و محصولات صحی، ارسال گردید و یک قلم ادویهٔ بدون مجوز ضبط شده است. علاوه بر آن، ۴ باب عمده‌فروشی ادویه که قبلاً مسدود شده بودند، تحت بازدیدهای مکرر قرار گرفتند.

در بخش مکاتبات رسمی، مجموعاً ۵۵ مکتوب به ریاست‌های صحت‌عامه، ولایات قندهار، ننگرهار، خوست، هرات، گمرک‌ و میدان هوایی کابل در رابطه به هدر مصؤن اقلام ادویه شرکت‌های مختلف، بر اساس مکاتیب واصله ریاست تنظیم صادرات و واردات ادویه و محصولات صحی، تحریر و ارسال گردیده است.

علاوه بر آن، در بخش قرنطین، ۷۲۵ کارتن و ۱۳ بوری، ادویه مختلف‌النوع تاریخ‌گذشته قرنطین شده ‌اند.

 در ادامه، محو و هدر ادویه و محصولات غیر معیاری و تاریخ‌گذشته نیز به وزن مجموعی بیش از ۲۵۰۰ کیلوگرام در ساحات تعیین‌شده تطبیق شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS