کارکردهای وزارت صحت‌عامه در پنج ماه گذشته به معرفی گرفته شد

Panah_moph
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۶
کارکردهای وزارت صحت‌عامه در پنج ماه گذشته به معرفی گرفته شد

شنبه 11 جدی 1400
داکترعبدالباری عمر معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در یک نشست خبری کارکردهای وزارت صحت‌عامه را که در پنج ماه گذشته صورت گرفته است به معرفی گرفت.
معین عرضه خدمات صحی در این نشست گفت: با وصف تحولات سیاسی و مشکلات مالی که در کشور به وقوع پیوست رهبری وزارت صحت‌عامه توانست با امکانات محدودی که داشت شفاخانه ها و مراکز صحی را در سراسر کشور فعال نگهداشته و عرضه خدمات صحی را برای نیاز مندان ارایه نماید.
داکترعمر افزود، از جمله کار کردهای وزارت صحت‌عامه در پنج ماه گذشته می‌توان از تداوی 481075 بیماران داخل بستر، تداوی 22984574 تن بیماران سرا پاء، اجرای 69318 عملیات جراحی کلان و همچنان اجرای  144374  عملیات جراحی خورد در شفاخانه های کشور نام برد.
علاوه بر آن معین عرضه خدمات از ارایه خدمات صحی برای 236796 تن افراد سوتغذی متوسط، 160145 تن افراد سوی تغذی شدید، ارایه خدمات و زمینه سازی برای 398794 تن مادران به خاطر ولادت در شفاخانه ها و تطبیق واکسین کرونا برای4824307  تن از افراد واجد شرایط در جریان پنج ماه گذشته به اشتراک کننده گان خبر داد.
در ادامه این نشست داکترعمر از رسیدگی به وضعیت صحی معتادان مواد مخدر، بهبود سیستم صحی و بلند بردن کیفیت خدمات در شفاخانه ها و مراکز صحی، رسیدگی به وضعیت صحی بیماران کرونا، ایجاد تیم های بررسی و ارزیابی مراکز صحی خصوصی و دولتی و همچنان معیاری سازی دواخانه ها در کشور به اشتراک کننده گان معلومات داد.
معین عرضه خدمات صحی علاوه نمود، سکتور صحی افغانستان یک بخش غیر سیاسی بوده و ما از همکاران صحی بین المللی خواهان همکاری در این راستا با وزارت صحت‌عامه کشور می باشیم تا باشد عرضه خدمات صحی در سراسر کشور بدون در نظر داشت نژاد، قوم و ملیت برای نیازمندان ارایه شود.
از سوی‌هم داکترعمر پرداخت معاشات کارمندان صحی، فراهم سازی وسایل و تجهیزات  طبی برای شفاخانه ها، جلوگیری از قاچاق دوا در کشور، ایجاد ده دستگاه تولید آکسیجن در شفاخانه های کووید-19  و فراهم سازی واکسین کووید- 19،  
از جمله دستاورد های مهم دیگر وزارت صحت‌عامه در پنج ماه اخیر می‌باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۶:۷
Background image

وزارت صحت‌عامه ا.ا.افغانستان نشست آگاهی دهی عامه را در مورد بیماری تلسیمیا برگزار کرد

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رئیسان مرکزی این وزارت و نماینده‌گان رسانه ها اشتراک داشتند.

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۵:۲
Background image

به مقدار (۴۴۵) کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت پکتیکا، از بین برده شد

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیکا، در ولسوالی‌های زېلوک و نکه، از بخش‌های صحی خصوصی و همچنان شماری از فروشگاه های مواد غذایی نظارت مشترک نمودند.

در نتیجه این نظارت، (۱۳. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۴:۳۶
Background image

داکتر نیازگل نیازمند، آمر بانک ملی خون وزارت صحت‌عامه!

سال گذشته، ١٣٥٦١ پاینت خون به بیماران تلسیمیا در بانک خون مرکزی اهدا شد، که به طور اوسط روزانه تقریباً به ۵۰ بیمار خون آماده می شود.

BACK TO NEWS