هیئآت مشترک به رهبری رئیس ارشاد و دعوت سفر خود را به ولایات شمالی کشورآغاز کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۱۲:۳
MOPH

هیئآت مشترک به رهبری مولوی محمد قاسم حقانی رئیس ارشاد و دعوت وزارت صحت‌عامه، سفر خود را به ولایات شمالی کشور که شامل ( بغلان، کندز، مزارشریف، جوزجان و سمنگان) می شود آغاز کرد.

 

هدف از این بازدید اصلاح اظهارات کارمندان حوزه صحی، نظارت و کنترول ادارات مربوط به سکتور صحی در روشنایی قوانین ارشاد و دعوت و استخدام چند تن در پست های خالی مدیریت ارشاد و دعوت می‌باشد.

به همین منظور سفر از ولایت بغلان آغاز گردیده و علاوه بر ریاست صحت‌عامه و شفاخانه مرکزی ولایت بغلان از بسیاری از مراکز صحی دیگر نیز بازدید صورت گرفت که در آن به خاطر اصلاح اظهارات کارمندان صحی و اهمیت اوامر اسلامی و تطبیق آن به کارمندان صحی معلومات  داده شد.

قابل ذکر است که این بازدید تا چند روز دیگر ادامه خواهند داشت و در جریان آن به کارمندان صحی ولایات کندز، مزارشریف، جوزجان و سمنگان بیانیه های اصلاحی و توصیه های لازم اسلامی برای کارمندان صحی ارائه خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۵
Background image

به ارزش سه صد هزار دالر امریکایی سیستم برق ۲۰۰ کیلوات برق آفتابی، در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نصب و در نشستی افتتاح گردید

در مراسم افتتاح این سیستم، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ‌داکترعنایت الله عنایت رییس شفاخانه وزیرمحمد اکبر خان،‌ آقای ترهان صالح مسوول دفتر برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۲۹
Background image

نظارت از وضعیت حفظ‌الصحه و مصونیت غذایی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مسئولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از شماری رستورانت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و فروشنده گان مواد غذایی کنار جاده در ولسوالی گلدره ولایت کابل نظارت به‌عمل آوردند.

در جریان این نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۳:۴۴
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AHDS قرارداد ارائه خدمات صحت مادران را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی مادران از طریق آشیانه های صحی در ولایت‌های ارزگان، نیمروز، قندهار و هلمند، با مؤسسه Afghan Health Development and Services (AHDS)  قراردادی را به. . .

BACK TO NEWS