نظارت از سکتور خصوصی در ولایت تخار

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۴:۵۸
MOPH

بیشتر از یک تُن ادویه و موادغذایی تاریخ گذشته و بی‌کیفیت توسط کمیته های موظف صحت محیطی و نظارت از قوانین صحی ولایت تخار جمع آوری و هدر گردید.

این مواد از دُکاکین فروشنده های مواد غذایی و کلینیک های مختلف در ولایت تخار توسط تیم های موظف جمع آوری و امروز با حضور داشت هیآت تعیین شده هدرگردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۸:۳۰
Background image

قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، فصل سوم، ماده بیست و چهارم فقره دهم

هرگاه داکتری از کارخانه های تولیدی، شرکت ها، عمده فروشی ها و دواخانه ها وارد کننده، فیصدی یا دیگر امتیازات اخذ کند، مطابق با احکام این قانون سزای تعزیری ذیل برایش داده می‌شود.

الف ـ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۵:۱۳
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشست آنلاین را با رئیسان صحت عامه ولایات زون غرب و جنوب‌غرب برگزار کرد

در این نشست که رئیسان صحت عامه ولایات بادغیس، ارزگان، هرات، هلمند، قندهار، نیمروز، غور و فراه به‌صورت آنلاین و شماری از رئیسان مرکزی وزارت و نماینده گان ریاست‌های مربوط به‌صورت حضوری. . .

BACK TO NEWS