نشست هماهنگی تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با سازمان تجارت جهانی (WTO) برگزار گردید

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۸
moph

نشست هماهنگی پیگیری تعهدات معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با مسئوولان سازمان تجارت جهانی (WTO) جهت فراهم شدن سهولت در مارکیت بین المللی برای تجارت کشور، با اشتراک نماینده گان وزارت خانه های صنعت و تجارت، زارعت، ریاست عمومی پلان وپالیسی و مسؤلین بخش های دوائی این معینیت برگزار گردید.

در آغاز این نشست، داکتر نعیم الله ایوبی رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی، راه اندازی چنین مجالس را در راستای ایجاد تسهیلات برای تجارت کشور به خصوص صادرات و واردات ادویه و مواد غذایی ارزنده خوانده و معلومات شان را برای اشتراک کننده گان پیرامون تسهیلات ایجاد شده از سوی معینیت غذا و ادویه و صدور تصدیق نامه صحت برای مواد غذایی صادراتی، ارایه نمود.  وی همچنان تاکید کرد که معینیت غذا و ادویه متعهد به رعایت تمام تعهدات سازمان تجارت جهانی (WTO) می باشد.

در ادامه این نشست، محترم عبدالوکیل مسلم، رییس سازمان تجارت جهان(WTO)  موضوعات مورد نیاز را در پرزنتیشنی به اشتراک کننده گان ارایه نمود.

قابل یاد آوری است که افغانستان در سال 2016 میلادی عضویت این سازمان را دریافت نموده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS