نشست هماهنگی به خاطر انتخاب رئیس و هیأت‌مدیره اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان برگزار شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۳
moph

این نشست هماهنگی به‌منظور ایجاد و انتخاب رئیس و هیأت‌مدیره اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان، تحت ریاست الحاج داکتر احمد خندان، رئیس تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی، با حضور رییسان شفاخانه‌های خصوصی ولایت کابل در مقر این ریاست برگزار گردید.

در این نشست، الحاج داکتر احمد خندان، گزارشی از دستاوردهای ریاست تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی در چهار سال اخیر را به اشتراک کننده گان ارائه نموده گفت:« که هدف از ایجاد اتحادیه شفاخانه های خصوصی، انسجام فعالیت ها ، ارتقاء کیفیت خدمات صحی و فراهم سازی زمینه همکاری نزدیک میان سکتورخصوصی و مراجع امارتی است. که در راس این اتحادیه باید افراد متدین، متعهد، خدمت گزار و مسئولیت پذیر قرار گیرند

همچنان، اشتراک‌کننده گان جلسه، کمیته‌ای ۱۳ نفری را از میان رییسان شفاخانه‌های خصوصی انتخاب نمودند، تا در بخش‌های ذیل فعالیت نمایند: تدوین اساس‌نامه اتحادیه، تنظیم روند عضویت، طرح و تدوین طرزالعمل برگزاری انتخابات رئیس و هیأت‌مدیره که طبق تصمیم  این جلسه، پس از تکمیل مراحل مقدماتی، انتخابات اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی با حضور نماینده گان ریاست تنظیم و هماهنگی سکتور خصوصی و وزارت محترم عدلیه برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۰:۳۸
Background image

هیئت وزارت صحت عامه در بنگلادیش با شرکت‌های تولید ادویه نشست هماهنگی برگزار کرد

هیئت تخنیکی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه به رهبری حافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی در جریان سفر رسمی ‌ شان به کشور بنگلادیش، با نمایندگان فابریکه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۹
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، و هیأت همراهش از شفاخانه حوزوی بلخ دیدار کرد

در این دیدار که الحاج رحمت‌الله منصور، رئیس صحت عامه بلخ، نیز وی را همراهی می‌کرد، محترم وزیر صحت عامه از بیماران احوال‌پرسی نمود، با کارمندان صحی گفتگو کرد و برای ارائه خدمات معیاری به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۴
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «ارزیابی دوسیه جامع اقلام تولیدات داخلی (DMF)» برای کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز گردید

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقاء ظرفیت‌های مسلکی کارمندان، معیاری‌سازی روند ارزیابی دوسیه‌های تخنیکی، تقویت مهارت‌های تنظیمی و بهبود سیستم ثبت اقلام تولیدات داخلی می‌باشد که در این. . .

BACK TO NEWS