محترم معین غذا و ادویه با سفیر، معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۴:۵
moph

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم علی رضا بیگدلی سفیر کشور ایران و محترم داکتر مهدی پیر صالحی معین وزارت صحت و رئیس سازمان دوا و غذا کشور ایران و تیم همراه شان در تالار جلسات معینیت غذا و ادویه دیدار و گفتگو نمودند.

محترم مولوی حمد الله زاهد، به هیآت ایرانی خوش آمدید گفته و این دیدارها را در راستای تحکیم روابط، تبادل تجارب و همکاری های تخنیکی برای تقویت سیستم تنظیمی بین دو کشور همسایه ضروری خواند.

 در ادامه مشاوریت تخنیکی معینیت غذا و ادویه، پرزنتیشن مختصری از معرفی، کارکردها، پروسه های کاری به خصوص ثبت و راجستر کمپنی ها خارجی و اقلام آنها، سهولت های ایجاد شده در زمینه تجارت و سرمایه گزاری در بخش ادویه و محصولات صحی، ظرفیت تولیدات داخلی ادویه، مواد تفاهم نامه امضاء شده با کشور ایران و پیشنهادات را جهت تحکیم و گسترش روابط دوستانه و همکارهای دو اداره در بخش تنیظیم غذا، ادویه، طبابت سنتی و طب سوزنی برای اشتراک کننده گان مجلس ارایه نمود.

از سوی‌هم، آقای داکتر مهدی پیر صالحی، ضمن ابراز تشکر از میزبانی معینیت غذا و ادویه، از پیشرفت های تنظیمی افغانستان استقبال نموده و هدف از سفر شان به افغانستان را تحکیم روابط و تنظیم تجاری بین دوکشور، عملی نمودن تفاهم تنظیمی صورت گرفته با افغانستان و اعلان آماده گی جهت ارتقاء ظرفیت کارشناسان افغان، تضمین کیفیت اقلام دوایی ایرانی نموده و خواستار تسهیل در پروسه های ثبت کمپنی ها و اقلام دوایی ایرانی گردیدند.

محترم معین غذا و ادویه، از تسهیلات بوجود آمده در پروسه های ثبت و راجستریشن کمپنی ها و اقلام آنان معلومات داده افزود، در صورت اطمینان از کیفیت، قیمت و جلوگیری از قاچاق و تقلب ما متعهد به هرگونه تسهیل و همکاری می باشیم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
Background image

به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۲۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون جنوب‌غرب نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به‌صورت. . .

BACK TO NEWS