ریاست صحت محیطی وزارت صحت عامه به‌منظور جلوگیری از بیماری کانگو، برنامه آگاهی‌دهی عامه را در ناحیه‌های پنجم و هفتم ولایت کابل برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۲۰
moph

در این برنامه که هدف آن پیشگیری از بیماری کانگو بود، برای فروشنده‌گان حیوانات و مردم عامه به‌منظور آگاهی‌دهی، شمار زیادی از پوسترهای معلوماتی توزیع و  در مکان‌های مختلف نصب گردید.

در جریان این برنامه، درباره جلوگیری از انتقال این بیماری از طریق کنه و حیوانات، استفاده از دستکش هنگام ذبح حیوانات و شماری دیگر از معلومات ضروری، برای مردم آگاهی‌دهی صورت گرفت.

مسوولان ریاست صحت محیطی تأکید می‌کنند که هدف این برنامه، جلوگیری از انتقال بیماری کانگو، حفاظت از افراد در معرض خطر و کاهش میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری خطرناک و جدی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۱:۴۷
Background image

یک ورکشاپ سه‌روزه تحت عنوان «مدیریت اجساد» از سوی ریاست طب عدلی وزارت صحت عامه، با همکاری مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC)، برگزار گردید

این ورکشاپ در ریاست طب عدلی برگزار شد که در آن کارمندان طب عدلی و پرسونل تخنیکی ولایت‌های کندهار، پکتیا، خوست، ننگرهار، کنر، نورستان و برخی ولایت‌های دیگر اشتراک داشتند.

هدف این ورکشاپ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۱:۴۲
Background image

سنگ تهداب ذخیره‌گاه معیاری جدید برنامه معافیت کتلوی در ولایت خوست گذاشته شد

سنگ تهداب یک ذخیره‌گاه معیاری جدید به‌منظور نگهداری تجهیزات و لوازم خشک برنامه معافیت کتلوی (NEPI) در ولایت خوست، به هزینه حدود ۸.۵ میلیون افغانی گذاشته شد.

مولوی اختر محمد عکرمه رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۱:۳۵
Background image

وزارت صحت عامه قرارداد ۲۲۴٬۸۱۰ دالری را با TDH برای تقویت خدمات صحی در ولایت ننگرهار امضا کرد

وزارت صحت عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت ننگرهار، با مؤسسه TDH قراردادی را به ارزش ۲۲۴٬۸۱۰ دالر امریکایی به امضا رسانید.

این قرارداد به هدف ارتقاء کیفیت. . .

BACK TO NEWS