داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت عامه، در جریان سفرش به ولایت بامیان با داکتر جواد حکیمی، رئیس صحت عامه این ولایت، دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۲۱
MOPH

در این دیدار، دو طرف در مورد بهبود کیفیت خدمات صحی، ارتقاء ظرفیت کارمندان، رعایت معیارهای مسلکی و تقویت همکاری و نظارت دوام‌دار از فعالیت‌های صحی بحث و تبادل نظر نمودند.

همچنان در جریان این سفر، رئیس شورای طبی از شفاخانه ولایتی و تعدادی از شفاخانه‌های خصوصی این ولایت دیدار نموده، وضعیت خدمات و مشکلات موجود را بررسی کرد و هدایات لازم را به مسوولان مربوطه ارائه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای قرارداد ۴۵۶ هزار دالری برای تقویت خدمات صحی در ولایت بلخ

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایت بلخ، قراردادی را به ارزش (۴۵۶٬۱۳۶) چهارصد و پنجاه و شش هزار و یک‌صد و سی و شش دالر با مؤسسه ار ایچ دی او (RHDO) به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۲۰
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه استاد عبدالحق بیتاب ـ کابل با اشتراک بیشتر از ۸۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

کمک اقلام صحی به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی به مرکز صحی سلطان‌پور ننگرهار

به مرکز صحی سلطان‌پور مربوط ولسوالی سره‌رود ولایت ننگرهار، به ارزش ۲۷۶ هزار افغانی، مقداری از اقلام ضروری، دواها و تجهیزات کمک گردید.

این کمک که از سوی کمپنی مومن گروپ صورت گرفته، در. . .

BACK TO NEWS