بخش تولید آکسیجن در شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۱/۳/۱۲ - ۱۵:۴۸
بخش تولید آکسیجن در شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

چهارشنبه ۱۱جوزا ۱۴۰۱
داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه اش در نشستی دستگاه تولید آکسیجن شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید را افتتاح و به بهره برداری سپردند.
معین پالیسی و پلان فعال شدن این دستگاه را یک گام موثر در راستای بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی و رسیدگی به وضعیت صحی بیماران در این شفاخانه دانسته گفت: این دستگاه به همکاری مالی اتحادیه اروپا، دفتر آغاخان و موسسه کوردید به ارزش 16 میلیون افغانی در مدت هفت ماه اعمار و به بهره برداری سپرده شد.
داکترغیاثی علاوه نمود، این دستگاه قابلیت تولید40 بالون آکسیجن را در یک شبانه روز دارد که برای بیماران از آن استفاده خواهد شد همچنان معین پالیسی وپلان از بخش های مختلف شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید بازدید نموده و به مسوولان هدایت داد تا در قسمت رسیدگی به وضعیت صحی بیماران تلاش بیشتر نمایند.
قابل تذکر است که دفتر آغاخان به همکاری موسسه کوردید ده دستگاه تولید آکسیجن را در ولایت های، بدخشان، تخار، کندز، بغلان، بامیان، نیمروز، هرات، پکتیا، کابل و ارزگان نیز نصب نموده که کار نصب در هفت ولایت تمام و در سه ولایت دیگر نیز آماده بهره برداری می باشد.
شفاخانه فوق تخصصی شیخ زاید دارای 108 بستر بوده و داکتران در این شفاخانه در بخش های جراحی اعصاب، داخله اعصاب و بخش مراقبت های جدی برای بیمارن عرضه خدمات صحی را انجام می دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS