آغاز برنامه آموزشی ۱۴ روزه برای واکسیناتوران ساحوی در ولایت فاریاب

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۳:۱۶
MOPH

یک برنامه آموزشی ۱۴ روزه برای ۲۵, تن از واکسیناتوران ساحوی دفتر ورلد ویژن با حضور مولوی خان آغا اسد، معاون صحت‌عامه فاریاب و شاکرالله غروال مسؤول ولایتی دفتر ورلد ویژن، در همکاری و هماهنگی با بخش معافیت کتلوی ریاست صحت‌عامه و ترینرهای زون شمال، رسماً آغاز گردید.

در این برنامه آموزشی، واکسیناتوران برنامه ملی معافیت کتلوی، آموزش‌های لازم را در زمینه‌های مختلف تطبیق مؤثر واکسین، روش‌های ثبت و گزارش‌دهی، حفظ زنجیره سرد (کولد چین)، و رفتار حرفه‌ای با مردم در جامعه را فرا خواهند گرفت.

هدف این تریننگ، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، بهبود کیفیت خدمات واکسیناسیون و افزایش پوشش معافیت کتلوی در سطح ساحات مختلف ولایت فاریاب می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۵:۲۲
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با ملا محمد حافظ مجاهد والی فراه، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، در مورد گسترش خدمات صحی در ولایت فراه، ارائه خدمات صحی بهتر به مردم و حل مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان، والی فراه ضمن ابراز قدردانی از توجه و همکاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۳۶
Background image

به‌منظور تداوی حجاج افغان، ۴۲ قلم ادویه ضروری و مختلف از سوی وزارت صحت عامه به وزارت حج و اوقاف سپرده شد

این ادویه‌جات به هدف حفظ صحت حجاج، تداوی امراض عمومی و رسیدگی به‌موقع به حالات اضطراری صحی به این وزارت تسلیم گردیده است که در جریان ادای فریضه حج، از سوی تیم‌های صحی تعیین‌شده در صورت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۲۷
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا افغانستان، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون جنوب‌غرب نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به‌صورت. . .

BACK TO NEWS