بیشتر از ۳۰۰۰ تن بیمار در شفاخانه جراحی پلاستیک و سوختگی، ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، خدمات صحی دریافت نموده اند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۵
MOPH

در جریان ۸ ماه گذشته، مجموعاً ۳۰۲۹ تن بیمار از خدمات صحی سرا پاء (OPD) این شفاخانه استفاده نموده اند و همچنان ۲۲۱ تن بیمار داخل بستر (IPD) نیز تحت تداوی قرار در این شفاخانه گرفته‌اند.

علاوه بر این خدمات، در همین مدت، ۵۰ عمل جراحی به‌گونه موفقانه در این شفاخانه اجرا شده است.

قابل یادآوری است که در حال حاضر، تعداد مراجعه‌کننده گان به این شفاخانه در مقایسه با گذشته به‌گونه قابل ملاحظه افزایش یافته است، که این نشان‌دهنده بهبود خدمات صحی و افزایش اعتماد مردم به سکتور صحی کشور می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳
Background image

۲۷۰۰ کیلوگرام مواد غذایی تاریخ‌گذشته، تقلبی و فاسد شده در ولایت هرات جمع آوری شد

مسوولان مدیریت عمومی بازرسی از تأسیسات تولیدی و توریدی مواد غذایی ریاست صحت‌عامه هرات (۹) باب گدام و فروشگاه مواد غذایی واقع ناحیه ۵، جاده بهزاد، مارکیت برادران متحد را مورد بررسی قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۱:۵۷
Background image

یک برنامه آموزشی برای ناظمین کمپاین پولیو در ولایت بغلان، افتتاح شد

مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از طریق آمریت معافیت کتلوی، برنامه آموزشی دو روزه ای را برای ناظمین کمپاین پولیو به‌گونه رسمی افتتاح کرد.

در این برنامه، که نماینده گان اداره یونیسف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۱
Background image

ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و جذب آنان در برنامه اکمال تخصص

وزارت صحت‌عامه در یک سال گذشته، گام‌های مهمی را در راستای ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و اداری برداشته است.

این تلاش‌ها به منظور رُشد مسلکی منابع بشری، بلند بردن سطح تخصص و ارائه خدمات. . .

BACK TO NEWS