دو مرکز مجهز رادیولوژی در شفاخانه‌های افغان‌جاپان و تداوی امراض انتانی به‌هزینه ۱.۸ میلیون دالر از طرف وزارت صحت‌عامه، اعمار و افتتاح گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۹:۳۰
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر، رئیسان مرکزی این وزارت، نماینده گان سازمان صحی جهان، ادارات مختلف و رسانه ها اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از ایجاد این مراکز ابراز خرسندی نموده و آن را گامی مهم در راستای پیشرفت بخش صحی کشور دانست گفت: «تقویت نظام صحی کشور از اولویت‌های اساسی ماست و ایجاد این دو مرکز پیشرفته رادیولوژی را یک دستاورد بزرگ می‌دانیم، زیرا از طریق تشخیص دقیق، نه‌تنها می‌توانیم جان بیماران را نجات دهیم، بلکه هزینه‌های سنگین تشخیص را نیز برای مردم کاهش خواهیم داد

محترم وزیر صحت‌عامه، ضمن قدردانی از سازمان صحی جهان (WHO) و کشور جاپان افزود که سیستم تشخیص قوی، اساس تداوی دقیق را تشکیل می‌دهد و این مراکز زمینهٔ تشخیص دقیق بیماری‌ها را برای کارمندان صحی ما فراهم خواهند ساخت.

قابل یادآوری است که این مراکز رادیولوژی با همکاری سازمان صحی جهان (WHO) و به‌هزینه ۱.۸ میلیون دالر از کمک‌های مالی کشور جاپان اعمار گردیده‌اند. این مراکز مجهز به دو دستگاه معیاری سی‌تی‌اسکن، دو دستگاه داپلر، سیستم برق آفتابی و سایر تسهیلات لازم می‌باشند، که به‌واسطه آن خدمات تشخیصیه معیاری به بیماران مربوط ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS