در سال ۲۰۲۴ وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان و برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) به تعداد (۲۶۷۲۷۶) پشه خانه را در کشور توزیع کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۸:۳۰
moph

این پشه‌خانه‌ها، برای کنترول شیوع بیماری ملاریا توزیع می‌شوند، که امسال کمپاین توزیع آن نیز در ولسوالی های نورستان، پکتیکا، ناوه غزنی و سروبی کابل نیز راه اندازی شده است که در نتیجه، ۳۸۶،۰۷۴ پشه‌ خانه تحت رهبری داکترحزب‌الله فطرت، آمر کنترول بیماری ملاریا، با همکاری برنامه توسعه سازمان ملل متحد توزیع خواهد شد.

به همین ترتیب، (۲۳۴۷۳) پشه خانه برای هموطنان عودت کننده نیز توزیع شده است و برنامه واکسیناسیون در مراکز صحی ننگرهار، لغمان، کنر، نورستان و ولسوالی سروبی کابل همراه با توزیع (۲۳۱۳۱۳) پشه خانه برای مادران باردار نیز اجرا خواهند شد.

همچنان قرار است سازمان صحی جهان و برنامه توسعه سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۶، علاوه بر اجرای برنامه دواپاشی، ۲.۵ میلیون پشه‌خانه را در ولایت های پُرخطر کشور که شامل (ننگرهار، کنر و خوست) می‌شوند توزیع کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۴۴
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی جغتو ولایت میدان وردگ برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۲۱ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل برخوردار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۴:۲۷
Background image

۹ مرکز صحی در ناحیه ۶ شهر کابل به دلیل فعالیت های خودسرانه و تخطی از قوانین صحی مسدود گردیدند

مسوولان ریاست نظارت از تأسیسات صحی تحت اثر ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، از شماری مراکز صحی در ناحیه ۶ ولایت کابل نظارت نمودند، که در نتیجه، ۹ مرکز صحی به دلیل فعالیت. . .

BACK TO NEWS